PRAKTIJK VOOR
COACHING &
GESTALTTHERAPIE

BUITEN

De gespreksruimte waar de coaching of therapie doorgaans plaats vindt kan de juiste plek zijn waar je beschutting zoekt en waar jij en je probleem goed onderdak zijn. Maar het kan ook zijn dat het vooruitzicht van aantal uren praten met een voor jou vooralsnog onbekende coach/therapeut in een niet al te grote kamer je al op voorhand benauwd maakt.

Tegen het Licht biedt ook de mogelijkheid voor buiten-coaching en buiten-therapie. Het grootste verschil met binnen is uiteraard de buitenruimte, zuurstof en ander licht, maar ook het feit dat we in beweging zijn en beiden zicht hebben op de het pad en het landschap voor ons: dat praat vaak makkelijker. Samen van gedachten wisselen in de buitenlucht is een afwisseling van losheid en concentratie die soms precies goed is voor jouw state-of-mind en de situatie waarin jij verkeert. De ervaring leert dat afwisseling van buiten- en binnen-therapie goed werkt: buiten wanneer het kan, binnen wanneer we behoefte hebben aan rust, warmte en face-to-face contact.

Plaats en tijd in overleg. Kosten volgens het tarievenoverzicht van privé coaching of therapie, exclusief reiskosten bij een locatie buiten Amsterdam.