PRAKTIJK VOOR
COACHING &
GESTALTTHERAPIE

KINDEREN NEE/JA

En dan is er opeens die dag waarop je onthutst constateert dat iedereen om je heen een maxi-cosi in z’n auto heeft en dat de rammelende studentenfietsen hippe bakfietsen zijn geworden. De gesprekken van je vrienden draaien nu om de kinderen en het vermoeiende maar gelukkige leven dat het nageslacht met zich meebrengt. En jij dan? En jullie dan?

Mogelijk herken je een van onderstaande vragen of situaties:

‘Wel of geen kinderen’ en alles wat hier­mee samenhangt is een onderwerp dat je leven behoorlijk kan beheersen. Ik bied je de ruimte en de vrijheid om over dit belangrijke dilemma van gedachten te wisselen en te onderzoeken wat deze kwestie met je doet. De gestaltmatige manier van werken (zie uitgangspunten) is bij uitstek geschikt voor het bespreken en doorvoelen van zorgen en problemen rond twijfels over toekomstig ouder­schap. Het fundament van Gestalt, de niet-oordelende dialoog, is gericht op het hervinden van vrijheid en creativiteit zodat er ontspanning kan ontstaan in een situatie die vaak door allerlei omstandigheden, binnen en buiten je invloed, behoorlijk beladen is geworden.
Voel je vrij om een kosteloze eerste afspraak te maken om uit te vinden of ik de geschikte persoon ben aan wie je je probleem wil toevertrouwen.