PRAKTIJK VOOR
COACHING &
GESTALTTHERAPIE

HOE GAAN WE TE WERK?

Om het coachingstraject of therapeutisch proces samen tot een goed einde te brengen is het van belang dat we bij elkaar passen. We moeten er allebei op vertrouwen dat ik je iets te bieden heb waarmee jij je geholpen voelt. Daarom hecht ik eraan om, voor we eventueel met elkaar in zee gaan, met elkaar kennis te maken in een live gesprek. Deze aller­eerste bijeenkomst duurt maximaal een uur en is gratis. Je kunt hiervoor telefonisch of per mail een afspraak maken. Locatie van dit gesprek is Amsterdam of Utrecht, of op een andere plek dicht bij je werk.

06 242 114 31
info@tegenhetlicht.com

Als we besluiten met elkaar in zee te gaan, kijken we samen welke frequentie past bij jou en datgene waar jij aan wilt werken. Soms is een wekelijkse afspraak gewenst om de therapie effectief te laten zijn, andere keren volstaat een gesprek per twee of drie weken. We kunnen het aantal keren dat we elkaar ontmoeten in de loop van de tijd in overleg aanpassen. Individuele therapiesessies duren een uur tot maximaal vijf kwartier. Doorgaans geldt een minimum van vijf sessies.

In Amsterdam werk ik van maandag t/m vrijdag gewoon overdag, maar desge­wenst ook vroeg (voor kantoortijd) en in de avonduren tot 21 uur.

Ondersteuning en coaching bij werk gerelateerde vragen gaat in series van tien bijeenkomsten van een uur: een intakegesprek, acht coachingsbij­een­komsten en een (tussen)evaluatie met een persoon­lijke focuslijst. Frequentie, duur en locatie in overleg.